KEM MOTIVASI CUTI SEKOLAH 2019

KEM CUTI SEKOLAH KEMBALI LAGI !!!
JOM MANFAATKAN CUTI SEKOLAH ANAK-ANAK ANDA..
RIBUAN ANAK-ANAK YANG TELAH MENDAPAT MANFAAT DARI PROGRAM INI..
MARI KITA MENIMBA ILMU & BERKASIH SAYANG KERANA ALLAH.

📣 OBJEKTIF PROGRAM
🎓 Anak-anak ibarat kain putih yang memerlukan ibu bapa menggunakan strategi, kemahiran, kepakaran dalam mencorakkan mereka agar jati diri yang dilahirkan mampu membina sahsiah dan akhlak yang terpuji.  Program ini mampu meningkatkan pengetahuan dan pemahaman tentang ilmu berkaitan solat, doa harian, zikir, bacaan Al-Quran dalam mewujudkan modal insan yang dididik mengikut ajaran agama yang sebenar.
Selain itu, kem motivasi juga dapat membentuk dan meningkatkan keyakinan diri anak-anak untuk berhadapan dengan cabaran dunia yang kian menguji minda serta fizikal untuk kuat, pantas, cekal dan mampu bertahan dengan ujian yang datang tidak mengira masa dalam pelajaran mahupun kehidupan seharian
🎓 Program khusus untuk anak-anak berusia 7-17 tahun yang bertujuan membantu anak-anak memperkasa & mengukuhkan ibadat solat peserta dengan konsep solat bestari atau 'smart solat' dan membantu anak-anak memiliki kemahiran & teknik asas belajar meliputi 7 Teknik Hebat yang penting iaitu Mencatat Nota, Membaca, Mengurus Masa, Mengingat, SQ3R, Skor 'A' dan Applikasi KBAT.

📣 KENAPA PROGRAM INI PENTING?
🎓 Modul yang didedahkan merupakan kemahiran asas yang boleh menyokong cara hidup & pembelajaran anak anda dari peringkat sekolah rendah sehingga universiti.
🎓 Program ini memberi penekanan kepada kemahiran dan teknik asas dalam belajar yang akan membantu mereka mengurus dan ‘mencipta’ gaya belajar berkesan yang bersesuaian dengan diri mereka sendiri. Jangan terkejut bila melihat ada peningkatan percapaian anak anda didalam peperiksaan!
🎓 Program ini diperkenalkan sejak tahun 2006 dan telah TERBUKTI BERJAYA meningkatkan prestasi pembelajaran dikalangan anak-anak. Program ini dijalankan dalam bentuk kem selama 3 hari 2 malam.
📖 Berikan anak anda peluang terbaik ini. Jika kami sentiasa yakin dengan potensi setiap peserta kami, kenapa tidak anda?
📣 Jika tuan/puan masih tiada sebarang aktiviti untuk anak-anak di musim cuti sekolah nanti, apa kata hantar anak anda ke program ini...kami sedia membantu.


*****************************************

📞📱hubungi/whatsapp : 
019-2182181 (Ust Halim) / 019-9989123 (En Syam)

Dengan 3 INPUT HEBAT yang akan menjadikan anak anda lebih HEBAT!!

1. Smart Solat & Fardhu Ain

2. Teknik Belajar Berkesan
3. Strategi Menghadapi Peperiksaan
&
Aktiviti 'Outdoor' yang menyeronokkan seperti Flying Fox, Jungle Trekking, Nite Walk, Explorace, Obstacles Run, Management Games.#Program kami ini terhad dan sangat terhad. TERHAD kepada 80 orang sahaja untuk setiap lokasi. Bertindaklah sekarang dan jangan berlengah lagi..terus daftarkan anak anda di tarikh dan lokasi pilihan anda kerana disini lahirnya generasi Soleh & Solehah..InshaaAllah!

*****************************************
YURAN PENYERTAANDaftar 1 orang : RM290 Seorang
Daftar 2 Orang : RM270 Seorang
Daftar 3 Orang keatas : RM250 Seorang

(Yuran termasuk penginapan selesa, makan/minum 6 kali sehari, bahan pembelajaran, tag nama, fail & sijil penyertaan)

*****************************************
#Sila Daftar 'Online' dibawah & Bayar Penuh atau Deposit RM150 seorang. Bakinya perlu diselesaikan pada hari pendaftaran.

Untuk daftar online sila klik 'DAFTAR ONLINE' dibawah:


*****************************************
LOKASI PROGRAM

Kami memilih 2 lokasi yang sangat menarik. Resort yang bertaraf eco-resort, fasiliti lengkap, suasana yang tenang & hijau.

1) Nur Lembah Pangsun Eco-Resort, Hulu Langat
A lush tropical forest of Hulu Langat, just 35 minute from Kuala Lumpur. By using the concept of Eco-Resort we provide comfortable accommodation and facilities. Besides that, we also serve a variety of activities both indoor and outdoor, and with a unique combination of land, air and water adventures regardless of age.

2) Nur Bukit Unggul Eco-Resort, Jenderam Hulu, Selangor
An Eco-Resort fully implement the concept of a training village, and very suitable for student camping and program. Nur Bukit Unggul also has its own unique landscaping concept which blend between outdoor facilities and herbs trees such as Tongkat Ali, Misai Kucing, Serai Wangi, Mas Cotek and other nutritious herbs as visitor attraction. Nur Bukit Unggul also eco-friendly and green forest is ideal for lovers of outdoor activities.

================================================  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS